Lägg till din länk!

Här lägger du till den länk du tycker borde finnas med i vår katalogtjänst. Fyll snabbt och enkelt i alla fälten och klicka sedan på "Lägg till", när du laggt till den så kontrollerar vi den så den håller måttet för att sedan läggas upp på hemsidan. Varför inte lägga till din egen?

Namn:
E-mail:
Kategori:
Url:
Länk text:
Beskrivning:

Musikens utveckling

Musik har många olika former att uttryckas i dvs. Konstnärligt och kulturellt uttryck. Musiken i sig själv framförs i följd av olika ljud och toner med hjälp av särskilda instrument eller den mänskliga rösten. Det är också en av de största konst- och underhållningsformerna, ett yrkes- utbildnings- och vetenskapsfält, fritidsintresse och verktyg för kommunikation, med mera. Musiken har sitt ursprung från naturen.

Fåglar som kvittrar, en sten som kastas i vattnet. Dessa ljud härmar vi människor och utvecklar till musik. Musiken sprids från läppar till läppar och från instrument till instrument.

Utveckling sker ständigt. Historien börjar ända från människans första år på jorden. Tidigt användes “redskap” som man utnyttjade för att spela med, som vi nu kallar för instrument. De vanligaste instrumenten var trumma och flöjt medan det nu för det mesta är gitarren som gäller.